Történetünk 1968-ban kezdődött, mikor Frank Gallo egy új hajfestési technikába lett szerelmes egy Angliában tartott hajbemutatón. Az innovatív technika során a hajfestéshez fóliát használtak, ezzel elválasztva egymástól a hajtincseket. Frank egy percet sem habozott, hogy kanadai szalonjába bevezesse az új szolgálatást. Mindent feltett az új technikára: az összes létező képzésre és előadásra ellátogatott, az összes akkori nagy fodrásszal konzultált, hogy tökélyre fejlessze a technikát és a hozzá szükséges eszközöket. És BUMMMM, így jött létre a Framar!

Először kis családi vállalatként, otthoni raktárból árultuk környező szalonoknak a különféle melír fóliákat, később pedig a mély ismereteket felhasználva fejlesztettünk ki egy egész sor prémium fólia típust és festőeszköz termékcsaládot. Évről évre növekedtünk és fejlődtünk, egyre több innovatív ötletet megvalósítva.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden, amit teszünk a fodrász szakma fejlődéséért történik. A legnagyobb szakértelemmel és szenvedéllyel hozunk létre innovatív megoldásokat, hogy a Te szalonod is a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassa a hozzád érkező vendégeknek. Nekünk nincsenek célcsoportjaink, nem elemezzük statisztikailag vagy kérdőívekkel a piacot, kizárólag az számít, hogy mire van szükséged Neked, a profi fodrásznak. Mi a szakemberek vágyait teljesítjük, az ő igényeiket figyelembe véve fejlesztjük ki termékeinket. Épp ezért a csomagolásokat is úgy terveztük meg, hogy mikor használod a terméket, szexinek és trendinek érezhesd magad, eközben pedig biztos kezekkel dolgozhass a csúcsminőségű eszközeiddel. Hála az innovatív technikáknak, amelyeket a fóliákra és eszközökre bevezettünk, a Framar márka vezetővé vált az iparágban. Amellett, hogy folyamatosan fejlődünk és trendik vagyunk, fontos, hogy a vásárlóink számára könnyen elérhetőek legyünk. A Te visszajelzésed és véleményed nagyon értékes és hasznos számunkra, hiszen így tudunk még több információt szerezni, hogy mire vágynak a professzionális fodrászok. Célunk, hogy nap mint nap segítsünk Téged eszközeinkkel.

A fodrász- és szépségipar izgalmas, vicces és szexi, miért ne követnénk mi is ezt az irányt?! A Framar izgalmas, innovatív és inspiráló! Eljött az idő, hogy egyediek és színesek legyünk! LEGYÉL TE IS AZ VELÜNK!